Art of Creation

Biografie

Al jaren lang beleef ik veel plezier aan tekenen en schilderen. Het liefst maak ik portretten van dieren en mensen. Daarbij word ik vaak geïnspireerd door de uitstraling en het verhaal ‘achter’ het gezicht. Het is voor mij steeds weer een uitdaging om dit zo ‘eigen’ mogelijk weer te geven op het doek en ik hoop hiermee mensen te kunnen raken.

 

Ik ben autodidact en werk graag met verschillende mediums, zoals grafiet, pastel, acryl- of olieverf. Het fascineert mij om diepte te creëren door het werken met verschillende lagen (van kleuren) en zo uiteindelijk het portret ‘te vangen’. Het is vaak een verrassing wat het precieze eindresultaat wordt en dat maakt het een zeer boeiend proces.

 

Mijn vaardigheden heb ik verder kunnen ontwikkelen door lessen te volgen bij Marianne Snoek. Hierdoor heb ik op een andere manier leren kijken naar het te tekenen object/portret om dit vervolgens op het doek te kunnen overbrengen. Ook heb ik al veel mogen  leren van Barbara van Stein. Zij daagde mij vooral uit om verwachtingen los te laten, door te gaan en vertrouwen te hebben in het eindresultaat.

 

Ik hoop nog veel nieuwe werken te kunnen maken!